Over Ons

Over Michelle en Benny

Wij zijn twee mensen die graag genieten.  Goeie muziek, een lekker glaasje en hapje, pootjes naar boven en genieten maar!

In 2018 vonden we het hoog tijd dat je ook in het landelijke Broechem kon genieten van deze ontspannende visie. En zo openden we, onder de kerktoren, La Bottiglia Rilassante!

Dit alles in een mooie huiskamersfeer, een thuisgevoel maar dan met bediening!

Over La Bottiglia Rilassante

We dompelden het mooie pand om in een gezellige huiskamersfeer.  Zet je neer en geniet van een thuis-gevoel maar dan met bediening!

Bij La Bottiglia Rilassante “De Onstpannen Fles” kom je om te relaxen.  Je eet en drinkt op jouw tempo, neem er je tijd voor en geniet!

Heerlijk dineren met aangepaste wijnen

We hebben een uitgebreid assortiment wereldwijnen.  Deze kiezen we met veel passie uit. Elke maand zoeken we ook de perfecte wijn bij onze maandelijkse suggesties.  Zo hoef je je ook daar al geen zorgen meer over te maken!

Ontspannen met vrienden, een hapje en een drankje

Zet je op ons mooie terras, neem er een glaasje wijn bij en tapa’s en je waant je zo in het zuiden.

Ontdek ook zeker onze ruime keuze uit speciaalbieren, verse thee’s en koffie.

Doorlopend pannekoeken

Ben je een snoeper?  Ook dan verwennen we je graag! Je kan bij ons doorlopend verse pannekoeken krijgen.  En ontdekte je het lekkere ijs al?

De gezelligste feestjes

Wie bij ons is geweest, blijft praten over het mooie interieur. Dus waarom zouden we dat niet delen met mensen die graag een feestje geven?  Je kan ons restaurant geheel of gedeeltelijk afhuren voor bedrijfsfeestjes en privé-feestjes.

Deze bar is een absolute topper. Sfeer, kwaliteit, vakkennis, passie, … enkel te beschrijven met superlatieven.

Jan
Lekker gegeten en genoten in een mooi verzorgd en sfeervol pand.
Een ruim aanbod van heerlijke wijnen en bieren en lekkere gerechten en tapa’s. Niet onbelangrijk is de vriendelijke bediening! We komen zeker terug!👍
Mieke
Gisteren zijn we voor het eerst de lokale wijnbar binnengestapt , aangenaam verrast van inrichting en sfeer vooral achter in de tuin is het aangenaam vertoeven ,vakantiesfeertje . We werden ook bediend door een vriendelijke man . Zeker iets om terug te keren volgende keer eens een hapje proberen ,hadden nu jammer genoeg juist gegeten voor we er binnenstapte .
Tot volgende keer !😉😉
Patricia

Super gezellige en gemoedelijke sfeer die smaakt naar meer. En over smaken gesproken, het eten is er voortreffelijk. Mooi gepresenteerd en met verse producten. Toplocatie ! 👌

Sarih